Huawei M3 10″ Lite

HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 je vaš prenosni kino, igralni računalnik in pripomoček za deljenje na socialnih omrežjih z zvokom, ki vas ne bo nikoli razočaral. Oglejte si in slišite boljši svet v celoti, z zvočnimi in znanstvenimi rešitvami, ki povečajo udobje oči. Vse to v samo enem čudovitem izdelku.

 Lastnosti

Zaslon 9.6″ (24,38 cm), resolucija 1920 x 1080 IPS, 16 milijonov barv
Procesor Qualcomm MSM8940, Octa-core
Spomin RAM 4 GB in ROM 32 GB (možnost razširitve z micro SD do 64 GB)
Kamera 8 MP glavna kamera, 5 MP sprednja kamera
Baterija 6600 mAh
Omrežje Wi-Fi ali Wi-Fi + LTE (odvisno od različice)
Operacijski sistem Android 7.0
Velikost debelina 8,0 mm, teža 460 g
Posebnost kovinsko ohišje

Vedno modni

Posebno prefinjeno zaobljen dizajn telesa HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 je vaš modni spremljevalec. Tanek, lahek in prenosen, natančnih minimalističnih krivulj, ki ustrezajo vašemu slogu v zlati, beli in space sivi barvi.

 Moč, ki traja

Moč ni nič, če ni trajna. Baterija HUAWEI MediaPad M3 Lite 10, baterija 6660 mAh (TYP) in Smart Power Saving 5.0 tehnologijo, vam zagotavlja, da vam dan traja dlje. Pametna porazdelitev moči zagotavlja, da je vaša izkušnja polna in trajna, ne glede na to kje ste.


Štirje zvočniki s pametnim zvokom

Štirje zvočniki zagotavljajo edinstveno bogastvo in natančnost zvoka, ki ustvarjajo stereo učinke, kakršne niste še nikoli slišali iz tabličnega računalnika. Izhod zvoka se prilagaja z dejanji na zaslonu in fizično usmerjenostjo tabličnega računalnika. Od filmskega dialoga do povečane frekvence glasbe, da poudari glas med klepetom, HUAWEI-jevo razvito upravljanje SWS 3.0 zvoka zagotavlja pravi zvok za pravi trenutek.

Velika akustika je v našem DNK

Zvok HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 je rezultat tesnega sodelovanja med HARMAN KARDON audio lab in HUAWEI akustično zasnovo. Po treh generacijah so-razvoja, HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 prinaša zvok, ki je v lepo uglašen in uravnovešen.


Udobje v vaši roki

Nežne, minimalistične krivulje zagotavljajo razkošen izgled in občutek. Lahek in tanek profil HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 prinaša prenosljivost in modo, medtem ko je dizajn užitek videti in potipati.

Živahen vse do kosti

S 1920 x 1200 zaslonom ne boste spregledali niti najmanjše podrobnosti. HUAWEI MediaPad M3 Lite 10 je odlično oster, dostavljen v naročje in vam daje jasen pogled na vsak svet, ki ga želite naseliti.


Prodajna mesta